Hieronder vindt u het complete nieuwsoverzicht.

Gepubliceerd op: 10 oktober 2019
Hier weer het laatste nieuws van deze week van De Borgh! We maken deze nieuwsbrieven zodat u niet alleen nieuws krijgt uit de groep van uw kind, maar ook meer op de hoogte bent van de schoolbrede dingen die gebeuren op onze fijne school.
Gepubliceerd op: 4 oktober 2019
Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het nieuws van de afgelopen week op De Borgh, waarbij we u ook informatie geven hoe we de leerlingen op school begeleiden en hoe we de zorg aan leerlingen hebben georganiseerd.
Gepubliceerd op: 20 september 2019
Beste ouder(s)/verzorger(s) Hierbij het nieuws van de afgelopen week op De Borgh.
Gepubliceerd op: 13 september 2019
Beste ouder(s)/verzorger(s) De afgelopen week zijn de groepen 3, 5 en 6 op schoolreis geweest. De groepen drie hadden een prachtige dag in Bakkenveen, groep 5 was bij de Natuurschool in Lauwersoog en heeft daar onder andere krabben gevangen en wad ...
Gepubliceerd op: 17 mei 2019
We hebben de uitslag van onze eindtoets, de Ieptoets binnen!

Of klik hier voor meer informatie.